HŰSÍTŐ SÉTA A ZSOLNAY NEGYEDBEN! MINDEN SZOMBATON ÉS VASÁRNAP 11 ÓRAKOR INDULÓ SÉTA IDEGENVEZETÉSSEL, A VÉGÉN AJÁNDÉK LIMONÁDÉVAL!

ELSŐ PÉCSI PEZSGŐ BORFESZTIVÁL

2012. szeptember 21. és szeptember 30. között idén először ad otthont a mediterrán hangulatú baranyai megyeszékhely – Pécs - egy ízekben, zamatokban és programokban gazdag rendezvénynek, az Első Pécsi pezsgő Borfesztiválnak. 
http://www.pezsgobor.hu/Programok.html

1 megjegyzés:

Szombaton voltunk bent a fesztiválon. Micsoda érdeklődés, sürgés-forgás volt már délután 3-kor is! Igaz, hogy Pécs City Karnevál volt, amiről egyébként korábban nem is tudtam. Idén volt először, de olyan jól sikerült (rengeteg egyetemista fiatal beöltözött, csapatokban, magyar és külföldi fiatalok is), hogy ezentúl minden évben meg akarják rendezni. Ott jártunkkor volt pont a felvonulás, énekeltek, sípoltak, doboltak a fiúk, lányok! Tényleg karneváli volt a hangulat!
Ja, és a borok!! Mivel kora délután voltunk gondoltam, egy könnyed roséval kezdek, de csak rosé lett belőle...majdnem. Úgy indultam eleve, hogy villányit most nem iszom, tekintettel arra, hogy mindjárt itt a Villányi Vörösbor Fesztivál, ott nyilván sok-sok villányit kóstolunk. Most a LAJVÉR Pincészet roséját kóstoltam, NB I-es volt! Csak ajánlani tudom! Viszont meglepően erős bor, nem egy laza rosé... csak óvatosan :-)
A végén mégiscsak kellett innom a tokajiaknál egy kövérszőlőt, mert a pultnál lévő kishölgy nagyon értette a dolgát! Fél perc alatt rábeszélt!
Szóval még a héten, ha tehetitek, menjetek ki a Pécsi Pezsgő Borfesztre! Ja, és persze a Villányi Vörösbor Fesztivált se hagyjátok ki!!

Megjegyzés küldése

A Te véleményed: